AWS 错误标记3
1. What is the average queue length recommended by AWS to achieve a lower latency for the 200 PIOPS EBS volume?
- A. 5
- B. 1
- C. 2
- D. 4
Answer: B
2. An organization is planning to host a web application in the AWS VPC. The organization does not want to host a database in the public cloud due to statutory requirements.
How can the organization setup in this scenario?
- A. The organization should plan the app server on the public subnet and database in the organization's data center and connect them with the VPN gateway.
- B. The organization should plan the app server on the public subnet and use RDS with the private subnet for a secure data operation.
- C. The organization should use the public subnet for the app server and use RDS with a storage gateway to access as well as sync the data securely from the local data center.
- D. The organization should plan the app server on the public subnet and database in a private subnet so it will
Answer: A
3. A user is planning to host a Highly Available system on the AWS VPC. Which of the below mentioned statements is helpful in this scenario?
- A. Create VPC subnets in two separate availability zones and launch instances in different subnets.
- B. Create VPC with only one public subnet and launch instances in different AZs using that subnet.
- C. Create two VPCs in two separate zones and setup failover with ELB such that if one VPC fails it will divert traffic to another VPC.
- D. Create VPC with only one private subnet and launch instances in different AZs using that subnet.
Answer: A
4.What is the network performance offered by the c4.8xlarge instance in Amazon EC2?
- A. Very High but variable
- B. 20 Gigabit
- C. 5 Gigabit
- D. 10 Gigabit
Answer: D
5.To get started using AWS Direct Connect, in which of the following steps do you configure Border Gateway
Protocol (BGP)?
- A. Complete the Cross Connect
- B. Configure Redundant Connections with AWS Direct Connect
- C. Create a Virtual Interface
- D. Download Router Configuration
Answer: C
6. Which of the following statements is correct about the number of security groups and rules applicable for an
EC2-Classic instance and an EC2-VPC network interface?
- A. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 5 security groups and add up to 50 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 500 security groups and add up to 100 rules to a security group.
- B. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 500 security groups and add up to 50 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 5 security groups and add up to 100 rules to a security group.
- C. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 5 security groups and add up to 100 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 500 security groups and add up to 50 rules to a security group.
- D. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 500 security groups and add up to 100 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 5 security groups and add up to 50 rules to a security group.
Answer: D
7.Identify a true statement about the statement ID (Sid) in IAM.
- A. You cannot expose the Sid in the IAM API.
- B. You cannot use a Sid value as a sub-ID for a policy document's ID for services provided by SQS and SNS.
- C. You can expose the Sid in the IAM API.
- D. You cannot assign a Sid value to each statement in a statement array.
Answer: A
8.Can a user configure a custom health check with Auto Scaling?
- A. Yes, but the configured data will not be saved to Auto Scaling.
- B. No, only an ELB health check can be configured with Auto Scaling.
- C. Yes
- D. No
Answer: C
9. You have just added a new instance to your Auto Scaling group, which receives ELB health checks. An ELB heath check says the new instance's state is out of Service.
What does Auto Scaling do in this particular scenario?
- A. It replaces the instance with a healthy one
- B. It stops the instance
- C. It marks an instance as unhealthy
- D. It terminates the instance
Answer: C
10. A sys admin is maintaining an application on AWS. The application is installed on EC2 and user has configured ELB and Auto Scaling. Considering future load increase, the user is planning to launch new servers proactively so that they get registered with ELB.
How can the user add these instances with Auto Scaling?
- A. Decrease the minimum limit of the Auto Scaling group
- B. Increase the maximum limit of the Auto Scaling group
- C. Launch an instance manually and register it with ELB on the fly
- D. Increase the desired capacity of the Auto Scaling group
- A. --user-data
- B. –cipher text-key
- C. --aws-customer-key
- D. --describe-instances-user
Answer: A
- A. No, not unless they are configured via API.
- B. Yes, it does.
- C. Yes, by default.
- D. No, it does not.
13.A user has launched a dedicated EBS backed instance with EC2. You are curious where the EBS volume for this instance will be created.
Which statement is correct about the EBS volume's creation?
- A. The EBS volume will not be created on the same tenant hardware assigned to the dedicated instance
- B. AWS does not allow a dedicated EBS backed instance launch
- C. The EBS volume will be created on the same tenant hardware assigned to the dedicated instance
- D. The user can specify where the EBS will be created
AWS 错误标记3的更多相关文章
- 如何消除MyEclipse导入jQuery库后出现的错误标记
由于MyEclipse提供比较严谨的js校验功能,因此jQuery等前端框架导入到MyEclipse后均会提示错误,比较难看,如果要将校验去掉可以遵循下面步骤:1.点击菜单“MyEclipse”-&g ...
- MySQL主从失败 错误Got fatal error 1236解决方法
--MySQL主从失败 错误Got fatal error 1236解决方法 ----------------------------------------------------2014/05/1 ...
- Protel画完原理图检查的时候出现了这些错误 #1 Error Multiple Net Identifiers
Error Report For : Documents\Sheet1.Sch 24-Aug-2009 14:58:43 #1 Error Multiple Net Identifiers : She ...
- golang中的错误处理
0.1.索引 https://waterflow.link/articles/1666716727236 1.panic 当我们执行panic的时候会结束下面的流程: package main imp ...
- NSIS 打包脚本基础
简介 NSIS(Nullsoft Scriptable Install System)是一个开源的 Windows 系统下安装程序制作程序.它提供了安装.卸载.系统设置.文件解压缩等功能.这如其名字所 ...
- 机器学习——AdaBoost元算法
当做重要决定时,我们可能会考虑吸取多个专家而不只是一个人的意见.机器学习处理问题也是这样,这就是元算法(meta-algorithm)背后的思路. 元算法是对其他算法进行组合的一种方式,其中最流行的一 ...
- 【原创】kafka consumer源代码分析
顾名思义,就是kafka的consumer api包. 一.ConsumerConfig.scala Kafka consumer的配置类,除了一些默认值常量及验证参数的方法之外,就是consumer ...
- [原创] [YCM] YouCompleteMe安装完全指南
因为实在实在受不鸟ctags了: 代码中有很多类具有相同名字的变量, 比如 "id". 当我想看下当前的这个 "id" 到底是哪个id的时候, 可怕的事情粗线了 ...
- eclipse中Maven创建WEB项目
刚刚学到Maven的时候总是容易忽视到一些创建Maven项目是的步骤, 这里记录笔者熟悉一种,直接创建Maven Project 下面开始吧--- 选择web-app,没得说,然后那些groupID ...
随机推荐
- MySQL浮点数和定点数
MySQL 分为两种方式:浮点数和定点数.浮点数包括 float(单精度)和 double(双精度),而定点数则只有 decimal 一种表示.定点数在 MySQL 内部以字符串形式存放,比浮点数更精 ...
- Android | 超简单集成HMS ML Kit实现最大脸微笑抓拍
前言 如果大家对HMS ML Kit 人脸检测功能有所了解,相信已经动手调用我们提供的接口编写自己的APP啦.目前就有小伙伴在调用接口的过程中反馈,不太清楚HMS ML Kit 文档中的MLMax ...
- Kubernetes学习笔记(七):访问Pod元数据与Kubernetes API
Downward API 我们已经了解到,使用ConfigMap和Secret向应用传递配置数据,这对于运行前预设的数据是可行的.但是对于那些不能预先知道的,就需要使用Downward API. Do ...
- 0506static【重点】
static[重点] [重点] 1.[没有对象] [没有对象] [没有对象] 2.static 修饰的是一个资源共享类型的变量 3.静态成员变量的基本使用规范 static修饰的成员变量只能通过静态方 ...
- 软件攻城狮究级装B指南
引言 装B于无形,随性而动,顺道而行,待霸业功成之时,你会发现:装B是牛B最好的的试金石. -- SuperDo 第一章.人间兵器(准备工具) <论语·魏灵公>:“工欲善其事,必先利其器. ...
- Attribute (XXX) is obsolete. Its use is discouraged in HTML5 documents.
这种警告主要是因为这些属性在HTML5中过时了,并不影响代码运行,但是一些强迫症就会非常难受. 解决办法: 将程序的顶部的这句: !DOCTYPE 修改为: !DOCTYPE html PUBLIC ...
- Python 为什么没有 main 函数?为什么我不推荐写 main 函数?
毫无疑问 Python 中没有所谓的 main 入口函数,但是网上经常看到一些文章提"Python 的 main 函数"."建议写 main 函数"-- 有些人 ...
- JAVA实现对称加密
个人博客网:https://wushaopei.github.io/ (你想要这里多有) 一.对称加密算法DES 1.概述:采用单钥密码系统的加密方法,同一个密钥可以同时用作信息的加密和解密,这 ...
- Java实现 蓝桥杯 算法提高 求arccos值
算法提高 7-2求arccos值 时间限制:10.0s 内存限制:256.0MB 提交此题 问题描述 利用标准库中的cos(x)和fabs(x)函数实现arccos(x)函数,x取值范围是[-1, 1 ...
- Spring 源码学习 - 单例bean的实例化过程
本文作者:geek,一个聪明好学的同事 1. 简介 开发中我们常用@Commpont,@Service,@Resource等注解或者配置xml去声明一个类,使其成为spring容器中的bean,以下我 ...