[转]UIpath advanced certification dumps
本文转自:https://dotnetbasic.com/2019/06/uipath-advanced-certification-dumps.html
UiPath advanced certification dumps
UiPath certification exam has divided in practical and theoretical section .
Hence dumps might be very useful for such a scenario.
UiPath advanced certification dumps mostly for your evaluation purpose and test your understanding of the RPA concepts, also you can utilize it in interview questions also.
1). In UiPath,which types of variables used to store text?
Ans). String
Generic
2).Can you insert a Sequence activity in a Flowchart activity.
Ans:- True
3). What are Queues used for?
Ans:- Distribute transnational load among multiple robots
4). How can you close a running application in UiPath ?
Ans :- a).By using the Kill Process activity.
b). By sending Alt + F4 with the Send Hotkey activity.
c). By using the Close Application activity
5). What happens in case of putting breakpoints on a Click activity and start the workflow in Debug mode ?
Ans :- The workflow will be paused until you click the Continue button.
6).When running a workflow, how can you see the steps the workflow is executing?
Ans : – a).Using Debug with Highlight Activities option b).Using Debug and inspecting the Output panel
7).How many Catches can you have in a Try/Catch block ?
Ans : – There is no limit on the number of catches.
8). In which scenario you use Desktop recording?
Ans : – If you automate more steps in the same window.
9). How can you record the start of a Web application in UiPath?
Ans :- Hit Record – Web – Open Browser – select browser
UiPath Certification dumps
10). Type of arguments can you use in a workflow ?
Ans :-a). In b). Out c). In/Out
11). how can you make a UI selector stable in UiPath ?
Ans : – a). Use Attach to Live Element b). Choose fixed properties.
12).Which methods can be used for reading text from a native .pdf document ?
Ans : – a). Read PDF Text Activity b). Read PDF with OCR Activity
13). How can you start an application within a Citrix environment ?
Ans :-a).By Double clicking the application icon on the desktop
b).Defining a shortcut key and then triggering the app with a Send Hotkey activity
14). What will be the output of the Workbook Read Range activity?
Ans : – A DataTable
15). How can you extract a table from a web page in UiPath ?
Ans : – a). Using the Data Scraping Wizard
b). Using the Extract Structured Data Activity.
16). What will be the output of the Save Mail Message activity ?
Ans : a). It saves a.eml file.
17). Which activity used to read all the data from a .xlsx file ?
Ans : – a). Excel Read Range
18). What is the slowest method of reading Text ?
Ans : – a). OCR
19). How many characters does “*” replace in UiPath?
Ans :- a). Zero or More
20). What is the best advantages of the Full Text method are:
Ans).a). It work in the background with any issue.
b). it is Fast
c). it is Accurate
For reference : Know about UiPath
Visit my Other Post : Top-10-uipath-interview-questions-and-answers
[转]UIpath advanced certification dumps的更多相关文章
- [转]RPA Developer Advanced Certification - Exam #1 UiPath 练习
本文转自:https://github.com/miyaichi/CertificationExam1 RPA Developer Advanced Certification - Exam #1 E ...
- [转]RPA认证 Developer UIPath Certificate,细说uipath认证学习,Online Quiz和Practical Exam项目详解
本文转自:https://blog.csdn.net/u010369735/article/details/88621195 UIPath,RPA里算是比较简单易操作的一款软件了,因为公司业务的需要, ...
- Microsoft Certification List
Exam Title Files 70-178 Microsoft Project 2010, Managing Projects 16 70-243 Administering and Deploy ...
- RPA流程自动化-UIPath简介
UiPath简介 转自: http://www.cnblogs.com/mxue/p/UiPath_To147_Road.html 最近RPA比较火,UiPath工具排名前几位并且免费试用,很多朋友们 ...
- UiPath进阶
最近RPA比较火,UiPath工具排名前几位并且免费试用,很多朋友们都选择了学习自动化工具UiPath,今天我就向大家介绍一下UiPath的学习过程,希望对后来的学习这个工具的人有所帮助. UiPat ...
- [转]uipath orchestrator installation
本文转自:https://dotnetbasic.com/2019/08/uipath-orchestrator-installation.html UiPath Orchestrator Insta ...
- 获取文件的缩略图Thumbnail和通过 AQS - Advanced Query Syntax 搜索本地文件
演示如何获取文件的缩略图 FileSystem/ThumbnailAccess.xaml <Page x:Class="XamlDemo.FileSystem.ThumbnailAcc ...
- Python json.dumps 特殊数据类型的自定义序列化操作
场景描述: Python标准库中的json模块,集成了将数据序列化处理的功能:在使用json.dumps()方法序列化数据时候,如果目标数据中存在datetime数据类型,执行操作时, 会抛出异常:T ...
- ARM概论(Advanced RISC Machines)
简介 ARM7是32 位通用微处理器ARM(Advanced RISC Machines)家族中的一员,具有比较低的电源消耗和良好的性价比, 基于(精简指令)RISC结构,指令集和相关的译码机制与微程 ...
随机推荐
- Json schema 以及在python中的jsonschema
目录 1. JSON Schema简介 2. JSON Schema关键字详解 2.1 $schema 2.2 title和description 2.3 type 3 type常见取值 3.1 当t ...
- Spring Boot整合Servlet、Filter、Listener
整合 Servlet 方式一: 编写 servlet package com.bjsxt.controller; import javax.servlet.ServletException; ...
- HDU 2444 The Accomodation of Students (二分图存在的判定以及最大匹配数)
There are a group of students. Some of them may know each other, while others don't. For example, A ...
- JsonClassGenerAtor 使用json字符串生成对象
https://pan.baidu.com/s/1Mz1xB6L3blqrRiRAMuJpIg 链接
- Bootstrap响应式栅格系统设计
为了方便起见,我们通过1200px宽的屏幕来讲解bootstrap中container.row.col的css属性值为何这样设置的原理 在1200px屏幕中为何container的宽度设置为1170p ...
- Python3 数据结构之词频统计(英文)
import string path = r'C:\Users\Black\Desktop\Walden.txt' with open(path, 'r', encoding='utf-8') as ...
- 【Selenium】selenium.common.exceptions.ElementClickInterceptedException
出现问题: 使用代码点击提交按钮: driver.find_element(By.CSS_SELECTOR,"#submit").click() 出现如下异常: selenium. ...
- java_冒泡排序
public static void main(String[] args){ int[] arr= {321, 43, 45, 76, 8, 6, 9, 1, 3, 63, 43}; for(int ...
- JS基础-事件循环机制
从一道题浅说 JavaScript 的事件循环 原文链接: https://github.com/Advanced-Frontend/Daily-Interview-Question/issues/7 ...
- ubuntu下 fdisk用法
Linux下的fdisk功能是极其强大的,用它可以划分出最复杂的分区,下面简要介绍一下它的用法: 对 于IDE硬盘,每块盘有一个设备名:对应于主板的四个IDE接口,设备名依次为:/dev/hda,/d ...