1. What is the average queue length recommended by AWS to achieve a lower latency for the 200 PIOPS EBS volume?

  • A. 5
  • B. 1
  • C. 2
  • D. 4

Answer: B

2. An organization is planning to host a web application in the AWS VPC. The organization does not want to host a database in the public cloud due to statutory requirements.
How can the organization setup in this scenario?

  • A. The organization should plan the app server on the public subnet and database in the organization's data center and connect them with the VPN gateway.
  • B. The organization should plan the app server on the public subnet and use RDS with the private subnet for a secure data operation.
  • C. The organization should use the public subnet for the app server and use RDS with a storage gateway to access as well as sync the data securely from the local data center.
  • D. The organization should plan the app server on the public subnet and database in a private subnet so it will

Answer: A

3. A user is planning to host a Highly Available system on the AWS VPC. Which of the below mentioned statements is helpful in this scenario?

  • A. Create VPC subnets in two separate availability zones and launch instances in different subnets.
  • B. Create VPC with only one public subnet and launch instances in different AZs using that subnet.
  • C. Create two VPCs in two separate zones and setup failover with ELB such that if one VPC fails it will divert traffic to another VPC.
  • D. Create VPC with only one private subnet and launch instances in different AZs using that subnet.

Answer: A

4.What is the network performance offered by the c4.8xlarge instance in Amazon EC2?

  • A. Very High but variable
  • B. 20 Gigabit
  • C. 5 Gigabit
  • D. 10 Gigabit

Answer: D

5.To get started using AWS Direct Connect, in which of the following steps do you configure Border Gateway
Protocol (BGP)?

  • A. Complete the Cross Connect
  • B. Configure Redundant Connections with AWS Direct Connect
  • C. Create a Virtual Interface
  • D. Download Router Configuration
 

Answer: C

6. Which of the following statements is correct about the number of security groups and rules applicable for an
EC2-Classic instance and an EC2-VPC network interface?

  • A. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 5 security groups and add up to 50 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 500 security groups and add up to 100 rules to a security group.
  • B. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 500 security groups and add up to 50 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 5 security groups and add up to 100 rules to a security group.
  • C. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 5 security groups and add up to 100 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 500 security groups and add up to 50 rules to a security group.
  • D. In EC2-Classic, you can associate an instance with up to 500 security groups and add up to 100 rules to a security group. In EC2-VPC, you can associate a network interface with up to 5 security groups and add up to 50 rules to a security group.

Answer: D

7.Identify a true statement about the statement ID (Sid) in IAM.

  • A. You cannot expose the Sid in the IAM API.
  • B. You cannot use a Sid value as a sub-ID for a policy document's ID for services provided by SQS and SNS.
  • C. You can expose the Sid in the IAM API.
  • D. You cannot assign a Sid value to each statement in a statement array.

Answer: A

8.Can a user configure a custom health check with Auto Scaling?

  • A. Yes, but the configured data will not be saved to Auto Scaling.
  • B. No, only an ELB health check can be configured with Auto Scaling.
  • C. Yes
  • D. No

Answer: C

9. You have just added a new instance to your Auto Scaling group, which receives ELB health checks. An ELB heath check says the new instance's state is out of Service.
What does Auto Scaling do in this particular scenario?

  • A. It replaces the instance with a healthy one
  • B. It stops the instance
  • C. It marks an instance as unhealthy
  • D. It terminates the instance

Answer: C

10. A sys admin is maintaining an application on AWS. The application is installed on EC2 and user has configured ELB and Auto Scaling. Considering future load increase, the user is planning to launch new servers proactively so that they get registered with ELB.
How can the user add these instances with Auto Scaling?

  • A. Decrease the minimum limit of the Auto Scaling group
  • B. Increase the maximum limit of the Auto Scaling group
  • C. Launch an instance manually and register it with ELB on the fly
  • D. Increase the desired capacity of the Auto Scaling group
 
Answer: D
 
 
 11.Which of the following commands accepts binary data as parameters?

  • A. --user-data
  • B. –cipher text-key
  • C. --aws-customer-key
  • D. --describe-instances-user
 
Answer: A
 
 
12.Does Autoscaling automatically assign tags to resources?

  • A. No, not unless they are configured via API.
  • B. Yes, it does.
  • C. Yes, by default.
  • D. No, it does not.
 
Answer: B
 
 

13.A user has launched a dedicated EBS backed instance with EC2. You are curious where the EBS volume for this instance will be created.
Which statement is correct about the EBS volume's creation?

  • A. The EBS volume will not be created on the same tenant hardware assigned to the dedicated instance
  • B. AWS does not allow a dedicated EBS backed instance launch
  • C. The EBS volume will be created on the same tenant hardware assigned to the dedicated instance
  • D. The user can specify where the EBS will be created
 
Answer: A
 
 
 
 
 
 

AWS 错误标记3的更多相关文章

  1. 如何消除MyEclipse导入jQuery库后出现的错误标记

    由于MyEclipse提供比较严谨的js校验功能,因此jQuery等前端框架导入到MyEclipse后均会提示错误,比较难看,如果要将校验去掉可以遵循下面步骤:1.点击菜单“MyEclipse”-&g ...

  2. MySQL主从失败 错误Got fatal error 1236解决方法

    --MySQL主从失败 错误Got fatal error 1236解决方法 ----------------------------------------------------2014/05/1 ...

  3. Protel画完原理图检查的时候出现了这些错误 #1 Error Multiple Net Identifiers

    Error Report For : Documents\Sheet1.Sch 24-Aug-2009 14:58:43 #1 Error Multiple Net Identifiers : She ...

  4. golang中的错误处理

    0.1.索引 https://waterflow.link/articles/1666716727236 1.panic 当我们执行panic的时候会结束下面的流程: package main imp ...

  5. NSIS 打包脚本基础

    简介 NSIS(Nullsoft Scriptable Install System)是一个开源的 Windows 系统下安装程序制作程序.它提供了安装.卸载.系统设置.文件解压缩等功能.这如其名字所 ...

  6. 机器学习——AdaBoost元算法

    当做重要决定时,我们可能会考虑吸取多个专家而不只是一个人的意见.机器学习处理问题也是这样,这就是元算法(meta-algorithm)背后的思路. 元算法是对其他算法进行组合的一种方式,其中最流行的一 ...

  7. 【原创】kafka consumer源代码分析

    顾名思义,就是kafka的consumer api包. 一.ConsumerConfig.scala Kafka consumer的配置类,除了一些默认值常量及验证参数的方法之外,就是consumer ...

  8. [原创] [YCM] YouCompleteMe安装完全指南

    因为实在实在受不鸟ctags了: 代码中有很多类具有相同名字的变量, 比如 "id". 当我想看下当前的这个 "id" 到底是哪个id的时候, 可怕的事情粗线了 ...

  9. eclipse中Maven创建WEB项目

    刚刚学到Maven的时候总是容易忽视到一些创建Maven项目是的步骤, 这里记录笔者熟悉一种,直接创建Maven Project 下面开始吧--- 选择web-app,没得说,然后那些groupID ...

随机推荐

  1. 补充_001_问题_001_Vivian

    在此先向前辈们和同学们道个歉,一是没有认真地专研前辈们的精文,二是对一些读者造成了一定程度上的困扰,为此鄙人深感抱歉,现在对"问题_001_Vivian"中不严谨的地方进行修改: ...

  2. HTML开发实例-简单相亲网站开发(主体为table)

    实现功能:简单的相亲网站: 清楚不常在,抓紧谈恋爱 我承诺 年满十八岁 单身 抱着严肃态度 寻找真诚的另一半 性别: 男 女 生日: --请选择年-- 2019 2020 2021 --请选择月-- ...

  3. vue使用IntersectionObserver实现无限下拉信息流

    基于 IntersectionObserver 异步监听方法,实现无线信息流下拉加载, https://developer.mozilla.org/zh-CN/docs/Web/API/Interse ...

  4. MySQL常用控制台指令

    MySQL服务的启用与停止 MySQL服务的启用: net start mysql80 MySQL服务的停止: net stop mysql80 MySQL的登入与退出 数据库的登入: mysql - ...

  5. [Wireshark]_001_入门

    Wireshark(前称Ethereal)是一个网络封包分析软件.网络封包分析软件的功能是撷取网络封包,并尽可能显示出最为详细的网络封包资料.Wireshark使用WinPCAP作为接口,直接与网卡进 ...

  6. [Python3]为什么map比for循环快

    实验结论 如果需要在循环结束后获得结果,推荐列表解析: 如果不需要结果,直接使用for循环, 列表解析可以备选; 除了追求代码优雅和特定规定情境,不建议使用map 如果不需要返回结果 这里有三个pro ...

  7. Flutter,webview里面实现上传和下载的功能

    前提:Flutter 与 webview(vue) 一起开发的项目 开始的时候并没有想到什么移动端的,所以上传就用input,下载就用iframe来实现,然而真机实测的时候,input那个方法IOS支 ...

  8. for循环的嵌套 函数方法

    1.双层for循环:外层循环控制行,内行循环控制列 for循环嵌套例子 用五角星组成一个矩形 // 99乘法表 // for(var i = 1 ;i <= 9 ; i++){ //     f ...

  9. Java实现 蓝桥杯 算法训练 多阶乘计算

    试题 算法训练 多阶乘计算 问题描述 我们知道,阶乘n!表示n*(n-1)(n-2)-21, 类似的,可以定义多阶乘计算,例如:5!!=531,依次可以有n!..!(k个'!',可以简单表示为n(k) ...

  10. Java实现 蓝桥杯VIP 算法训练 连续正整数的和

    问题描述 78这个数可以表示为连续正整数的和,1+2+3-+12,18+19+20+21,25+26+27. 输入一个正整数 n(<=10000) 输出 m 行(n有m种表示法),每行是两个正整 ...